Welkom bij Boretti

Boretti is producent van fornuizen, keukenapparatuur en outdoor kitchens die zich consequent onderscheiden door kwaliteit en stijlvol design. Laat u zich via deze website informeren en inspireren en lees hier het laatste Borettinieuws.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt en wilt u het echte ‘Borettigevoel’ aan den lijve ondervinden? In ons Experience Center in Watergang, aan de rand van Amsterdam, wacht u een warm en gezellig welkom. Ga zelf, samen met een Borettikok, aan de slag met onze apparatuur.
Vertel ons over uw wensen en ideeën en wij denken, onder het genot van een hapje en drankje, graag met u mee.

De Dollard 17, 1454 AT Watergang
Route

 

Boretti Webshop Actie

Met veel trots presenteren we de Boretti accessoire collectie 2014. Een collectie die symbool staat voor design, stijl en hoogstaande kwaliteit. Om nog eenvoudiger én voordeliger uw accessoires te kunnen bestellen hebben wij de “online actie”. Meer info

Webshop
Collectie
Preferred Dealer Locator
Boretti Sports Shop
Actuele vacatures
Boretti Experience Center
Boretti Events
Classico Boretti 2015
Service
Kleur naar keuze
Boretti Brochures
Boretti Outdoor Kitchens
Classico Boretti België 2014

De Classico Boretti komt naar België!
Op 3 augustus a.s. kunnen de liefhebbers van Boretti èn wielersport ook in België hun hart ophalen: maar liefst drie toertochten plus een familietocht gaan van start in het Belgische Herentals. De routes gaan door het prachtige Kempische landschap; de finish is op de Grote Markt van Herentals.