Showroom

Koken is een beleving. En we willen graag dat iedereen die overweegt Boretti apparatuur aan te schaffen, of inmiddels al iets van Boretti heeft staan, deze beleving meekrijgt. Boretti is speciaal ontworpen voor de kookliefhebbers en daarom zijn er ook regelmatig leuke kookdemonstraties en kookworkshops in onze kookstudio in Watergang. Mocht u interesse hebben in aankomende acties, neemt u dan contact met ons op via 020-4363439.

Daarnaast kunt u in onze showroom, welke gekoppeld is aan de kookstudio, vrijblijvend advies vragen. Hoewel wij er niet direct verkopen, staan hier al onze fornuizen, tussen-bouwunits, inbouwovens, koelkasten, modules en afzuigkappen overzichtelijk opgesteld. Zo krijgt u een goede indruk van de afwerking, kleuren, interieur en bedieningspanelen van de Boretti en M-System keukenapparatuur.

Beleving staat bij Boretti centraal. Loop de Boretti showroom binnen en u ziet, voelt èn ruikt direct het Italiaanse gevoel. Niet in de laatste plaats vanwege de kok die alle apparatuur demonstreert, maar ook de bezoeker uitnodigt zelf mee te koken. En als u daar geen zin in hebt dan tovert hij in een mum van tijd een heerlijk Italiaans hapje op tafel waar u kosteloos van mag genieten.
Iedere zaterdag is er een kok aanwezig die u op een praktische manier wegwijs kan maken in onze verschillende apparatuur.

Boretti BV

De Dollard 17 – 1454 AT Watergang ( 3 minuten vanaf de ring A’dam)
Telefoon 020-4363439

Openingstijden

De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
En zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Op zon- en feestdagen is Boretti gesloten.
Gratis parkeergelegenheid.
Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.